Sfaturi simple pentru curățarea genelor false

0 33

Știm că pare simplu să ai grijă de genele tale false! Nu trebuie doar să le dai jos de la ochi și să le lași pe marginea chiuvetei până a doua zi, când ți le vei pune din nou.

Dar, oricine folosește genele false de mai multe ori trebuie să știe că îngrijirea lor este un proces complex – și așa ar trebui să fie, deoarece este unul dintre produsele care stai foarte aproape de ochii tăi. „Cel mai important sfat pentru a reutiliza genele trebuie să aibă legătură cu modul în care le dați jos de la ochi”, spune un expert în arta machiajului. „Majoritatea daunelor se întâmpla atunci când le dai jos, așa că fii blândă.

După ce le-ai dat jos, curăță rimelul și lipiciul de pe ele cu un demachiant pentru ochi și buze, fără a deteriora genele. Apoi clătește-le și usucă-le peste noapte într-un prosop de hârtie într-o cameră bine aerisită. Același lucru este valabil și pentru genele vegane și non-vegane. „Toate tipurile de gene pot fi curățate cu succes dacă te porți delicat cu ele”, spune make-up artistul.

Evită utilizarea uleiurilor faciale și a substanțelor de curățare a uleiului pe genele false, întrucât aceste iafectacontesta integritatea părului și structura bazei”, adaugă el.

O altă metodă de curățare a genelor false implică un șervețel demachiant. Apoi folosește o periuță de la mascara curățată pentru a elimina reziduurile suplimentare de pe gene. Asigură-te să periezi genele de la bază spre vârfuri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata