Slusari despre dosarul „Energocom” și Dodon: Procuratura Generală nu are nimic de spus societății?

0 51
Au trecut 2 săptămâni de la audierea lui Igor Dodon pe cauza importului energiei electrice în 2008 cu prejudiciul Republicii Moldova de circa 12 milioane dolari.
În continuare ce urmează ? Se dorește ca Dodon să plece din țara, așa cum au fugit ceilalți oligarhi, sau dănsul are garanții geopolitice de imunitate ?” Despre aceasta a scris Alexandru Slusari, membrul partidului DA.
„Procuratura Generală nu are nimic de spus societății ? Igor Nicolaevici, cel care a negociat acest contract în detrimentul intereselor Moldovei, a venit la procuratura ca la el acasă. Fața de dânsul nu a fost aplicată nici cea mai blândă măsură preventivă. El a cerut timp pentru familiarizarea cu materialele dosarului și anchetatorul a acceptat solicitarea lui, fără că să fie stabilită măcar următoarea data audierii.
Ce se întămplă ? În loc să stea la penitenciarul N 13, Igor Dodon își dictează condițiile procurorilor. Apropo, după 3 luni de schimbări la PG așa și nu vedem nici o mișcare pe dosarele „кулёк”, Bahamas sau îmbogățirea ilicită, reflectată în mai multe investigații jurnalistice.
Se dorește ca Dodon să plece din țara, așa cum au fugit ceilalți oligarhi, sau dănsul are garanții geopolitice de imunitate ?”
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata