Sociologi: Electoratul lui Renato Usatîi știe să se mobilizeze în alegeri

0 45

“Electoratul lui Usatîi știe să se mobilizeze în alegeri”. O spune unul dintre fruntașii Partidului Nostru, Ilian Cașu,

care face trimitere la câțiva sociologi, despre care spune că sunt “veritabili” și explică pașii analizelor făcute în teritoriu.

Prin urmare, politicianul scrie într-o postare pe Facebook că o cifră mare a votanților liderului Partidului Nostru se află în zona indecișilor

și a celor care refuză să fie chestionați, dar care se mobilizează surprinzător la un îndemn al lui Renato Usatîi.

“Procentul oficial din sondajul BOP NU reflectă susținerea reala pentru Renato Usatii & formațiunea sa la moment.

Aceasta din cauza ratei înalte de refuz a respondenților aleatoriu aleși in sondaj. În jur de 40%. Anume în această zonă s-ar afla votanții lui Renato Usatii,

dar și in zona indecișilor din sondaj. Renato Usatii ii poate ușor mobiliza printr-un simplu îndemn la alegri asemenea unui magnet care atrage totul.

Astfel, Renato Usatii real poate obține acum o fracțiune de 20-25 deputați in viitorul parlament.”

Amintim că Renato Usatîi a declarat în repetate rânduri că “sondajele false au fost unul dintre instrumentele de manipulare” în timpul alegerilor prezidențiale.

“De exemplu, conform sondajelor, pentru mine au prognozat de la 8,6% la 12% din voturi, dar în realitate s-a dovedit a fi 16,9%.

În acelaşi timp, aceşti sociologi au prezis pentru Dodon de la 38,2% până la 42,9%, dar în realitate au fost 36,2% în primul tur”, a reamintit Usatii.


El crede că “Partidul Nostru” îi va surprinde pe toţi la alegerile parlamentare.

“În noul Parlament, ea va juca un rol cheie, care va permite iniţierea unor transformări reale în Moldova”, este sigur politicianul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata