Șofer de microbuz, prins beat la volan. Acesta transporta 14 persoane

0 159

Un şofer, care transporta lucrătorii agricoli ai unei întreprinderi, a fost depistat în stare de ebrietate la volan. Incidentul a fost înregistrat de către ofiţerii Direcţiei patrulare Sud a INSP, în searazilei de 01 octombrie, în raionul Cahul.

Oamenii legii au oprit în apropriere de satul Lebedenco, raionul Cahul un microbuz cu pasageri, pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie impuse de către Comisia naţională extraordinară de sănătate publică.

„În salon se aflau 14 persoane, lucrători agricoli a unei întreprinderi şi se întorceau acasă după o zi de muncă. Şoferul în vrârstă de 56 de ani, care conducea autobuzul, avea semne de stare de ebrietate. Astfel, acesta a fost testat cu apăratul Drager, rezultatul a arătat 0,56 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere, instanţa urmând să se expună asupra sancţiunii, pasagerii fiind duşi până la destinaţie cu un alt conducător auto de la firmă”, se arată într-un comunicat al INSP.
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, INSP îndeamnă toţi participanţii la trafic să respecte regulamentul circulaţiei rutiere şi să fie vigilenţi atunci când pornesc la drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata