Surpriza uriașă a unei femei care a cumpărat un pachet de cârlige. Ce era în interior

0 167

O femeie care a cumpărat un pachet de cârlige a avut o surpriză de zile mari atunci când a deschis ambalajul de carton. În interior se afla un mesaj scris cu pixul, care provenea de la persoana care le-a ambalat – în cazul de față, un deținut.

O femeie din Australia a cumpărat de la un supermarket ALDI o cutie de cârlige de rufe iar atunci când a desfăcut ambalajul de carton, a găsit pe interior mesajul „Scrie-mi”. Apoi a dat de o o foaie de hârtie pe care erau așternute câteva rânduri.

În neobișnuita epistolă apărea numele unui deținut de la închisoarea Mobilong din Australia de Sud, iar acesta voia să corespondeze cu cineva, intenționând să-și facă un prieten, de la distanță.

carlige deținuti

Cumpărătoarea a postat apoi mesajul pe un grup de Facebook, relatează publicația Daily Star.

„A mai cumpărat cineva aceste fantastice cârlige făcute de Aldi săptămâna trecută și a primit un mesaj secret în ambalaj?Mă întreb dacă sunt împachetate de prizonieri?” a scris femeia.

Mesajul de pe Facebook a primit o serie de comentarii, majoritatea utilizatorilor exprimându-și opinia că deținutul iși va face mulți prieteni în urma demersului său.

Oficialii Departamentuli australian al penitenciarelor a declarat pentru news.com.au că scrisoarea neobișnuită și comunicarea cu familiile și prietenii nu pot fi decât benefice pentru deținuți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata