Tânăr înjunghiat de amicii de pahar, salvat de carabinieri

foto: stiri.md
0 80

Un tânăr de 27 de ani, înjunghiat de amicii de pahar, a scăpat cu viață datorită intervenției prompte a carabinierilor.

Incidentul a avut loc ieri, 21 septembrie, în jurul orei 14:50, când un echipaj de carabinieri a fost informat despre un conflict ce a degenerat în atac cu cuțitul într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani al Capitalei, transmite stiri.md.

Astfel, ajunși la fața locului, carabinierii au depistat la etajul 4 al blocului un bărbat însângerat, dar în stare conștientă.

Din informațiile obținute, s-a constatat faptul că victima a consumat alcool împreună cu 2 amici, locatari ai blocului respectiv. Ulterior, între ei s-a iscat un conflict, iar victimei i-au fost aplicate 4 lovituri cu un cuțit în zona pieptului, abdomenului și a mâinii, acesta reușind să fugă din apartamentul cu pricina.

La fața locului a venit și ambulanța, care a preluat bărbatul rănit pentru a-i acorda ajutor medical, dar și un echipaj al poliției pentru documentarea cazului.

Totodată, făptașii au fost identificați într-un apartament de la etajul 8 al blocului. Aceștia s-au dovedit a fi un bărbat de 51 de ani și o femeie de 35 de ani. Ambii au fost escortați la IP Râșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata