Tânăr, luat la pumni de doi frați cu care au băut împreună în stradă

0 36

Doi doi frați cu vârstele de 19 și 22 de ani, din raionul Florești, au fost reţinuţi pentru huliganism. Potrivit unui comunicat de presă emis de poliţişti,

anterior aceştia au mai fost cercetați penal pentru infracțiuni analogice și vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

În noaptea de 28 decembrie, în timp ce se aflau în curtea unui bloc de pe strada Ion Creangă, au inițiat un conflict cu un tânăr în vârstă de 22 de ani,

care ulterior a degenerat în bătaie. Polițiștii au fost sesizați chiar de către victimă, care a comunicat că a fost bătut.

La locul faptei tânărul a comunicat că a făcut cunoștință cu doi tineri și au consumat băuturi alcoolice împreună în curtea blocului.

Ulterior între ei s-a iscat un conflict după care ei au început să-l lovească cu pumnii pe diferite părți ale corpului, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

Suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, infracțiune care conform legislației în vigoare pedepsește cu amendă

în mărime de la 37 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de până la 5 ani.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata