Tinerii din PAS, Platforma DA, PUN și Blocul UNIREA și-au manifestat susținerea pentru Maia Sandu

0 32

Organizațiile de tineret de la PAS, Platforma DA, PUN și Mișcarea Unirea au organizat astăzi o acțiune comună, în fața președinției, în susținerea candidatei Maia Sandu la alegerile prezidențiale.

În cadrul acțiunii reprezentanții organizațiilor de tineret ale celor patru formațiuni politice au îndemnat tinerii să iasă masiv la vot în turul doi de scrutin, duminică, pe 15 noiembrie și să o aleagă pe Maia Sandu.

Președintele PAS Youth Adrian Băluțel l-a acuzat pe Igor Dodon că timp de patru ani nu a făcut nimic pentru tineri în mandatul său de președinte și că a aruncat la gunoi speranțele tinerilor.

Facem acest apel comun pentru că indiferent de apartenența noastră politică avem încrederea comună că avem nevoie de un președinte care să muncească pentru tineri, care să înțeleagă nevoile tinerilor, care să promoveze potențialul tinerilor, un președinte ca Mai Sandu. Igor Dodon, timp pe patru ani, nu a făcut nimic pentru tineri. El a aruncat la gunoi speranțele tinerilor, el a aruncat la gunoi perspectivele tinerilor și i-a alungat din Rep. Moldova. Acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că Igor Dodon este în trecut”, a afirmat Băluțel.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata