Trafic restricționat pe mai multe străzi din centrul capitalei: Cum va fi redirecționat transportul public

0 63

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 12 septembrie, ora 08:00 – 13 septembrie ora 08:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Testemițanu, în perimetrul străzii Grenoble și Constantin Vârvan, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reparație a străzii de către „Exdrupo”.
Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată.

Ruta de autobuz nr. 9 se modifică după cum urmează: în direcția or. Codru – de pe str. A. Mateevici pe str. Pan Halippa – șos. Hâncești – str. Miorița – str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit; retur – de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi – str. Pan Halippa – str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr.125 se scurtează până la str. Constantin Vârnav.

Totodată, în perioada 12 septembrie, ora 22:00 – 13 septembrie ora 06:00 va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul str. Al. Pușkin – str. Mihai Eminescu, sectorul Centru. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea S.A. „Apă – Canal Chișinău”.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata