TRAGEDIE la BAC. Un tânăr a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui examen de bacalaureat

foto: simbol
0 122

Un tânăr în vârstă de 18 ani a murit la două zile după ce a leșinat în timpul unui examen de bacalaureat. Băiatul era elev la Colegiul Financiar-Bancar și și-a pierdut cunoștința la proba de limba română, pe care o susținea în incinta centrului de BAC, situat în clădirea Liceului „B.P.Hașdeu” din capitală.

Băiatul locuia în satul Măgdăcești, raionul Criuleni. Primara de Măgdăcești Liuba Cojocaru a precizat că elevul era singurul copil în familie. „Nu cunosc ca băiatul să fi suferit de vreo boală. Știm că era un băiat calm, liniștit, sănătos. A crescut într-o familie foarte bună, era bine educat, nu i-a lipsit nimic, niciodată nu avea probleme. Ceea ce s-a întâmplat acum, chiar este un mare semn de întrebare. Este cu adevărat o tragedie”, a spus primara.

Potrivit Liubei Cojocaru, copilul a fost de urgență transportat la spital, i s-a făcut intervenție chirurgicală. Medicii au făcut tot posibilul, dar nu au putut salva băiatul. Tânarul a fost educat de mamă și de bunică, întrucât tatăl a decedat când copilul avea doar șapte ani.

Potrivit Ziarului de Gardă, care a discutat cu surse de la Institutului de Neurologie și Neurochirugie , moartea ar fi survenit în urma unei tromboze cerebrale complicate de un infarct venos cerebral.

Elevul va fi înmormântat duminică, 13 iunie, în cimitirul din satul vecin, Drăsliceni, alături de mormântul tatălui său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata