Troleibuzul nr.10 nu mai ajunge la Telecentru, iar nr. 24 va ocoli zona centrală

0 21

Traficul rutier din strada Constantin Tănase și bulevardul Grigore Vieru, tronsonul cuprins între străzile Alexandr Pușkin și Ierusalim, se suspendă începând de astăzi 20 august, până pe 29 august, ora 24.00, transmite IPN.

Itinerarul rutei de troleibuz nr.7 și nr.10 se scurtează până la strada Albișoara (stația ,,Circul” ), iar itinerarul rutelor de troleibuz nr. 12 și nr. 25 se modifică de pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe strada București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Petricani, Calea Orheiului și în continuare pe traseele stabilite.

De asemenea, itinerarul rutei de troleibuz nr. 24 se modifică de pe strada A. Pușkin pe strada București, A. Șciusev, Mihai Viteazul, Petricani, Calea Orheiului, bulevardul Renașterii Naționale, și în continuare pe traseul stabilit, iar itinerarul rutelor de troleibuz nr. 16 și nr. 32 se modifică de pe strada A. Pușkin pe strada Ierusalim, bulevardul Grigore Vieru și în continuare pe traseele stabilite.

Solicitat de IPN, șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, spune că suspendarea traficului rutier are loc pe motivul executării lucrărilor de înlocuire a apeductului de către Apă-Canal Chișinău. Lucrările au loc pe partea carosabilă la o adâncime de peste trei metri ceea ce provoacă pericol de prăbușire a asfaltului, de aceea transportul de capacitate mare a fost redirecționat. Din cauza modificării itinerarelor, unele persoane ar putea fi nevoie să schimbe două unități de transport până a ajunge la locul destinației.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata