Tropin și Butnaru își consolidează primele locuri după ”Chișinău Padel Open 2021”

0 32

Turneul național de padel ”Chișinău Padel Open 2021”, competiție din cadrul ”Moldova Padel Tour”, organizată de Clubul Sportiv CAMI, în parteneriat cu Direcția, Educație, Tineret și Sport a Mun. Chișinău, sub egida Federației de Padel din Republica Moldova a ajuns la finalul categoriei PRO Masculin Seniori.

Echipa formată din Cătălin Tropin și Andrei Butnaru au câștigat maxima competiție la proba băieților, după ce s-au impus în toate partidele tabloului:

Grupa A

  1. Sergiu Șavga / Vitalie Bulat 6-0, 6-4
  2. Dumitru Istrati / Radu Crețu 6-0, 6-2
  3. Alexandru Dubrovin / Marc Perlov 6-1, 6-2

Semifinale

  1. Victor Buzatu / Victor Spînu 6-1, 6-3

Finală

  1. Vitalie Șciuca / Victor Pîrvu 7-6, 6-1

Pe locul al doilea s-au clasat sportivii Clubului de Tenis și Padel ”Versus” Chișinău, Vitalie Șciuca și Victor Pîrvu.

Medaliile de bronz au intrat în contul lui Victor Buzatu de la ”CAMI” și Victor Spînu de la ”Kangaroo Squash & Padel Club” Chișinău.

Premianții au primit trofee și medalii din partea organizatorilor și a Direcției Generale, Educație, Tineret și Sport a Mun. Chișinău, cât și mult râvnitele puncte în Clasamentul Național.

Campionii au fost premiați de Joma.md și Aprioi Wine.

În topul național la PRO Masculin Seniori, după acest turneu, continuă să conducă la egalitate de puncte, colegii de echipă Andrei Butnaru și Cătălin Tropin, cu câte 3000 de puncte. Aceștia sunt urmați de Andrei Zolotco (1280), Daniel Donțu (1200), Victor Buzatu (1150) și Alexandru Dubrovin (900). Clasamentul Național cuprinde 28 de sportivi pe tabloul PRO Masculin Seniori. Solicitați întregul clasament la adresa padel.moldova@gmail.com

Următorul turneu național va fi Masters Padel Moldova 2021.

News In este partener media al Federației de Padel din Republica Moldova.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata