Trupul gol al unui fotomodel om de știință omorât, găsit cu degetul mare tăiat. Ucigașul l-a luat pentru a-și acoperi urmele

0 839

Un cunoscut om de știință rus, care era și fotomodel în timpul liber, a fost descoperit mort, complet dezbrăcat și cu degetul mare de la mână tăiat, în apartamentul său din Sankt Petersburg.

 

Ekaterina Antontseva, în vârstă de 34 de ani, era biochimist de profesie și lector la Institutul Național Tehnologic din Sankt Petersburg, dar și fotomodel cu jumătate de normă, scrie Daily Star.
Cadavrul femeii, complet dezbrăcat, a fost descoperit de iubitul acesteia în apartamentul ei, fără degetul mare de la mână, polițiștii considerând că acesta a fost tăiat și luat cu el de ucigaș pentru a putea accesa telefonul victimei și a-și șterge astfel urmele.

Biochimista a fost sugrumată sau înăbușită, potrivit forțelor de ordine.
Principalul suspect, identificat ca Artyom, un fanatic al jocurilor pe calculator în vârstă de 36 de ani, a fost reținut de polițiști, după ce au descoperit degetul tăiat al victimei în casa acestuia.

S-au certat de la o datorie neachitată de către ucigaș 

Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi folosit degetul pentru ca amprenta acestuia să deblocheze telefonul victimei.

Ulterior, ucigașul ar fi trimis un mesaj șefului de la serviciu al femeii, spunându-i că îi este rău și nu poate veni la muncă.

De asemenea, se presupune că a șters și mesajele schimbate între el și victimă.

O teorie ar fi că ucigașul datora femeii bani și s-au certat din cauza acestora.

După ce a ucis-o pe fotomodelul om de știință, bărbatul a izolat golurile din ușile și ferestrele apartamentului, pentru ca mirosul cadavrului să nu alerteze vecinii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata