Un adolescent britanic și-a ucis două surori după ce a făcut un pact cu diavolul pentru a câștiga la Loto

0 52

Un adolescent din Marea Britanie a fost găsit, marți, vinovat de uciderea a două surori, ca parte a unui pact pe care credea că l-a făcut cu forțe demonice pentru a ucide cel puțin șase femei la fiecare șase luni, în schimbul unui viitor câștig la Loto, notează Reuters.

Danyal Hussein, în vârstă de 19 ani, le-a înjunghiat mortal pe Bibaa Henry, 46 de ani, și Nicole Smallman, 27 de ani, într-un atac sălbatic într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut, după ce au sărbătorit ziua de naștere a lui Bibaa cu prietenii, a declarat poliția.

Hussein a comis crimele pentru a-și îndeplini partea sa de „contract” cu demonul intitulat „Mighty King Lucifuge Rofocale”, pe care l-a semnat cu propriul sânge, promițând să „efectueze cel puțin șase sacrificii la fiecare șase luni, atât timp cât voi fi liber și fizic capabil”, a declarat poliția pentru reporteri.

Spera să pună mâna pe marele premiu

Hussein a scris că spera ca răsplata sa să fie „câștigarea Super Jackpotului Mega Millions”, iar poliția a găsit trei bilete de loterie pe care le cumpărase după crime.

„Sunt total convins, iar echipa mea este convinsă că ar fi continuat să comită mai multe crime. Este greu de înțeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca un fel de film”, a declarat inspectorul-șef detectiv Simon Harding, care a condus ancheta.

Tânărul a înjunghiat-o pe Bibaa Henry de opt ori, iar Nicole Smallman a suferit 28 de răni după ce a dus o „luptă foarte curajoasă”, a declarat Harding. După crime, el a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de prietenul lui Smallman.

Făcea vrăji pentru ca femeile s-l găsească atrăgător

Hussein, care locuia cu mama sa, a fost depistat după petele de sânge găsite la locul faptei și a fost arestat aproape patru săptămâni mai târziu, a declarat poliția. Ei cred că doar o rană la mână pe care a suferit-o în timpul crimelor l-a împiedicat să comită alte crime.

Când detectivii i-au percheziționat casa, au găsit „contractul” și biletele de loterie. De asemenea, existau simboluri satanice și o carte de vrăji scrisă de mână, inclusiv unele care să le facă pe femei să-l găsească atrăgător, a declarat poliția.

Hussein a negat în permanență implicarea, susținând că a fost vorba de o conspirație elaborată, dar un juriu de la tribunalul Old Bailey din Londra l-a găsit vinovat de crimele comise. El va fi condamnat la o dată ulterioară.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata