Un alt cetățean a fost reținut ilegal de așa-numitele structuri de forță de la Tiraspol. Reacția Guvernului și a MAI

0 102

Un alt cetățean a fost reținut ilegal de așa-numitele structuri de forță de la Tiraspol. Informația a fost confirmată de către premierul Ion Chicu și reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), scrie sursa citată.

Într-un comunicat de presă, cei de la MAI spun că pe parcursul zilei de 7 octombrie a fost reținut un alt locuitor din Camenca, fiind bănuit de așa-zisele structuri de la Tiraspol de acțiuni pretins ilegale.

„A fost luată decizia de a fi instituit un grup de anchetă în cadrul Procuraturii Generale (PG), din care fac parte reprezentanți ai MAI, Serviciul de Informații și Securitate (SIS) și alte instituții responsabile de gestionarea acestui caz”, spun reprezentanții MAI.

Cât ține de locuitorul din Camenca reținut, deputatul Chiril Moțpan spune că ar fi vorba despre Andrei Glijin, bănuit de spionaj.

De asemenea, prim-ministrul Ion Chicu spune că a convocat o ședință de lucru în cazul acțiunilor de răpire a ofițerului din Florești și altor persoane civile de către structurile de forță nerecunoscute din regiunea transnistreană.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata