Un alt deputat „PRO MOLDOVA” o susține pe candidata partidului „ȘOR” la prezidențiale

0 125

Încă un deputat PRO MOLDOVA și-a anunțat susținerea față de candidatul Partidului ”Șor” la prezidențiale, Violeta Ivanov. Este vorba despre deputata grupului parlamentar Ruxanda Glavan.

”Partidul din care fac parte a rămas fără candidat, în urma abuzurilor admise de CEC. Respectiv nu facem campanie pentru nimeni. Dar am dreptul la opinie și la un vot, ca fiecare cetățean.

Candidații de pe dreapta, pe lângă lipsa vizibilă de unitate, continuă să manifeste dezinteres față de votul meu și al colegilor mei. Singura care mi-a cerut susținerea publică este fosta colegă, Violeta Ivanov. Am fost colege și știu cât de verticală poate fi în fața deciziilor cu care nu rezonează. În afară de asta, e un bun specialist în probleme de mediu, un politician cu viziune și cu rezultate concrete.”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ruxandei Glavan.

Fostul ministru al Sănătății a mai menționat că își va acorda votul ”persoanei care întrunește calitățile personale și profesionale pentru un Președinte de țară”.

”Doamna Violeta Ivanov, aveți votul meu (cel puțin în turul I!)”, a scris Ruxanda Glavan.

Ieri, încă patru deputați ai PRO MOLDOVA au anunțat că o susțin în alegerile prezidențiale pe Violeta Ivanov. Este vorba despre Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Gheorghe Brașovschi şi Sergiu Sîrbu.

Amintim că acum câteva zile, Violeta Ivanov a făcut un apel către susţinătorii PRO MOLDOVA, ai PDM şi ai PCRM să o voteze pe ea la scrutinul din 1 noiembrie.

În data de 18 septembrie, Comisia Electorală Centrală a respins înregistrarea candidatului PRO MOLDOVA, Andrian Candu în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Membrii CEC şi-au motivat decizia prin faptul că în listele cu semnături adunate în susținerea pretendentului au fost depistate mai multe nereguli.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata