Un american a mâncat 76 de hotdogi în 10 minute pentru a sărbători Ziua Independenței

0 23

Toată America a petrecut de Ziua Independenţei. Preşedintele Joe Biden a marcat momentul de la Casa Albă. A readus în discuţie pandemia de coronavirus şi cât de importantă este vaccinarea, spunând că este “cel mai patriotic lucru care poate fi făcut”.

 

În Statele Unite nu au lipsit impresionantele focuri de artificii şi desigur, produsul tradiţional de 4 iulie, hotdog-ul, a fost consumat în cantităţi industriale.

De la Atlantic până la Pacific, cerul Americii a strălucit într-un uriaş joc de artificii. Momentul e mereu punctul culminant al festivităţilor de 4 iulie şi milioane de oameni s-au strâns în parcuri să admire spectacolele pirotehnice.

Casa Albă a încurajat adunările publice pentru a marca îndependenţa naţiunii în faţa pandemiei de coronavirus.

În timpul zilei, paradele şi concertele s-au ţinut lanţ.

Alţii, în schimb, au sărbătorit aşa cum ştiu mai bine… mâncând. Tradiţionalul concurs de înfulecat hotdog din New York i-a reunit pe cei mai înfometaţi americani.

Şi în acest an, marele câştigător a fost tot Joey Chestnut, zic “Fălci”. A dat gata 76 de crenvurşti în 10 minute, stabilind un nou record mondial şi adăugându-şi cea de-a 14-a “centură de muştar” în palmares.

De la festivităţile de Ziua Americii nu putea lipsi show-ul de acrobaţie al avioanelor de luptă ale marinei americane.

Ziua Independenţei a fost marcată şi la Casa Albă.

Joe Biden, preşedintele SUA: “Astăzi (ieri, n.red), sărbătorim America. Sărbătorim libertatea noastră, libertăţile noastre, independența noastră. 4 iulie este o zi sacră în țara noastră”.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata