Un angajat al Poliției de Frontieră a murit într-un accident la Râșcani

0 74

În această dimineață, într-un tragic accident rutier, produs în apropiere de satul Pârjota, raionul Râșcani, a decedat un angajat al Poliției de Frontieră.

Agent-șef adjunct, Spoială Sergiu, în vârstă de 35 de ani, activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră „Costești” al Direcției regionale NORD. Tânărul se afla în drum spre locul de muncă, fiind planificat în serviciul de zi.

Potrivit poliției, în jurul orei 5:40, mașina personală a angajatului Poliției de Frontieră de model Ford Mondeo a fost tamponată frontal de un Renault Megane. Șoferul căruia a abandonat mașina și a fugit de la fața locului.

La scurt timp subofițerul superior al SPF Costești a fost preluat de ambulanță în stare foarte gravă și transportat la SR Râșcani. După mai multe tentative ale medicilor de a-l salva, tânărul a decedat.

Reprezentanții INSP cercetează cazul.

În aceste clipe de cumplită suferință pentru apropiații celui plecat atât de devreme dintre noi, Poliția de Frontieră vine cu un mesaj de condoleanțe, fie ca bunul Dumnezeu să aducă alinare familiei îndoliate și să îi dea putere să treacă peste aceste momente grele.

Sergiu Spoială a activat în Poliția de Frontieră din anul 2011, având din partea colegilor doar vorbe bune în calitatea sa de prieten adevărat și angajat profesionist.

A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori.

border.gov.md

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata