Un angajat care pregătea sicriul lui Maradona a deschis capacul și și-a făcut un selfie

0 145

Potrivit presei locale, un angajat de la serviciile funerare Sepelios Piner a deschis capacul sicriului și și-a făcut o poză, pe care a și postat-o pe rețelele sociale. Imaginea revoltătoare a scandalizat opinia publică, scrie Todo Noticias.

 

Diego Molina e bărbatul care a deschis capacul sicriului, a făcut poze și le-a postat pe rețelele sociale. Lumea a fost oripilată, mai ales că semnul pe care-l făcea era că „totul e ok”. „Diego Molina este ticălosul care a făcut o fotografie lângă sicriul lui Diego Maradona.

Pentru amintirea prietenului meu, nu mă voi odihni până nu va plăti pentru o astfel de aberație”, a scris Matias Morla, avocatul și prietenul apropiat al lui Maradona.

„Tatăl meu are 75 de ani și plânge, eu plâng și fratele meu la fel, suntem distruși”, a spus Matías Picón, managerul firmei de pompe funebre.

„Nu este angajat aici, ne-a ajutat doar să ridicăm sicriul, cântărește foarte mult. Familia a ales un sicriu de cedru, foarte greu de transportat. Acestui bolnav, altfel nu-i putem spune, i-am zis să nu facă nicio poză”, a spus patronul, plângând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata