Un bărbat a decedat după ce a fost prins sub câteva plăci de granit, doi colegi ai săi au ajuns la spital

0 55

În seara zilei de 15 septembrie angajaţii IGSU din nordul ţării au fost solicitaţi pentru a interveni la deblocarea a trei persoane care au rămas prinse între mai multe plăci de granit, care au căzut în timp ce erau descărcate din remorca unui camion de model MAN.

Cazul a avut loc pe teritoriul unei întreprinderi de pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Bălţi. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 19:57. Potrivit primelor informaţii, trei bărbaţi cu vârstele de 34 şi 35 de ani au rămas blocaţi.

La faţa locului au intervenit salvatorii din cadrul Detaşamentului Regional Căutare Salvare nr.2 din municipiul Bălţi care au stabilit că o persoană în vârstă de 34 de ani a decedat pe loc, iar alte două persoane cu vârstele de 34 şi 35 de ani au diverse traumatisme. Toţi trei bărbaţi au rămas blocaţi în plăcile de granit cu greutate de peste 1.5 tone.

Angajaţii IGSU au efectuat operativ operaţiunea de deblocare, utilizând echipament specializat din dotare, reuşind să salveze cei doi bărbaţi şi să recupereze corpul neînsufleţit a persoanei decedate. Bărbaţii salvaţi au fost preluaţi de medici pentru ulterioare îngrijiri medicale. Circumstanţele cazului urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în 59 situaţii de risc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata