Un bărbat a decedat pe patul de spital după ce a fost snopit în bătăi. Victima voia să-și apere fiul

0 741

UPDATE // 09:19 // Din nefericire medicii nu i-au putut salva viața bărbatului de 41 de ani. Acesta a murit pe patul de spital

Un bărbat zace între viață și moarte, după ce a fost bătut de către un grup de tineri, după ce ar fi încercat să-și apere fiul. Incidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iulie, în localitatea Șirăuți din raionul Briceni.

Totul a pornit după ce, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, din localitatea vecină, au venit la barul din Șirăuți, unde între ei și alți patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, s-a iscat un conflict care a degenerat într-o bătaie.

Unul dintre cei patru adolescenți, care locuia în proximitatea barului, și-a chemat tatăl în ajutor, un bărbat în vârstă de 41 de ani.

Bărbatul, înarmat cu o ștachetă, l-a lovit pe unul dintre cei patru tineri, iar ceilalți l-au luat la pumni și picioare. Unul dintre adolescenți a vrut să intervină ca să-l scoată pe bărbat din mâinile agresorilor, însă a fost amenințat cu un pistol de model Makarov de către tânărul de  22 de ani.

La fața locului au intervenit angajații Ip Briceni pentru a calma spiritele.

Bărbatul de 41 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat în stare gravă la spital, unde a fost internat în secția reanimare fiind diagnosticat cu traumatism cranio cerebral și comoție cerebrală de gradul 2.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele, iar cei patru agresori au fost reținuți pentru 72 de ore.

 

sursa: deschide.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata