Un bărbat a murit după ce a mers în Turcia să își albească dinții. Ce s-ar fi întâmplat

0 281

Un bărbat a murit și alți doi au ajuns la spital în comă după ce au mers la o clinică din Turcia pentru o procedură de albire a dinților.

Nord-irlandezul Richie Molloy, 33 de ani, a fost găsit mort duminică, în camera sa de hotel. De asemenea, doi prieteni ai acestuia, Declan Carson și Aaron Callaghan au ajuns în comă la spital, însă dau semne de revenire.

Aceștia călătoriseră în stațiunea turcă Marmaris, pentru o procedură de albire a dinților. Medicii le-ar fi dat o serie de medicamente, pe care să le ia înainte de a începe tratamentul și i-ar fi avertizat să nu consume alcool în această perioadă, relatează Daily Mail.

„Aparent au primit medicamente pentru tratamentul dentar și li s-a spus să nu consume alcool. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat după asta. Sora lui Richie este acolo cu el și încearcă să îl aducă înapoi acasă”, a declarat un apropiat al familiei bărbatului decedat pentru irish Daily Mail.

Presa turcă a scris că nord-irlandezul a decedat pentru că ar fi luat droguri recreaționale, însă rudele contrazic această teorie.

Potrivit cotidianului turc Sozcu, unul dintre cei trei bărbați ar fi cerut ajutorul managerului hotelului în care erau cazați, căruia i-ar fi spus că „prietenul său a rămas inconștient din cauza drogurilor”.

O ambulanță a fost chemată la hotelul din Bodrum la ora locală 3:30, iar bărbații au fost duși de urgență la spital.

Două persoane ar fi fost arestate în acest caz, potrivit Bodrum Olay.

Deocamdată nu există dovezi care să indice că medicația primită de cei trei bărbați ar fi provocat moartea unuia dintre ei și probleme grave celorlalți doi.

Turismul medical este foarte dezvoltat în Turcia. În 2017, aproape 700.000 de persoane au mers în acestă țară pentru proceduri medicale și operații – de la cele mai simple, cum ar fi albirea dinților, până la unele complicate, precum transplantul de organe sau operațiile pe cord.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata