Un bărbat în stare de ebrietate a atacat un carabinier cu o foarfecă

0 73

Liniștea locatarilor din preajma străzii A. Russo din sectorul Ciocana al Capitalei a fost tulburată de un bărbat în stare de ebrietate,

ce manifesta un comportament agresiv și exclama cu glas tare cuvinte necenzurate.

Cazul a avut loc în dimineața zilei de ieri, 10 ianuarie, în jurul orelor 09:30, pe strada A. Russo din sectorul Ciocana al capitalei.

O patrulă de carabinieri din cadrul Direcției regionale Centru a IGC, ce asigura ordinea publică în zonă, a stopat bărbatul nestăpânit,

îndemnându-l să înceteze acțiunile sale ilegale. Insul a devenit și mai agresiv când a văzut oamenii legii.

Acesta s-a năpustit asupra unui carabinier cu pumnii și ulterior a scos din buzunar o foarfecă, având intenția de a-l străpungă în zona capului.

Carabinierii au fost nevoiți să aplice forța fizică și mijloacele speciale pentru a-l imobiliza pe agresor.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni dansând şi oameni în picioare, text care spune „CARABINIERI”

Bărbatul a fost condus la IP Ciocana pentru identificare și documentare. Acesta s-a dovedit a fi locuitor al or. Fălești în vârstă de 34 de ani.

Pe faptul dat a fost începută o cauză penală conform art.349, al. 2, lit. (a) Ameninţarea sau violenţa săvârşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere

sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească cu aplicarea violenţei periculoase pentru viaţa sau sănătatea persoanelor menţionate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata