Un bărbat și-a tras un glonte în cap într-un apartament din centrul Chișinăului

1 737

Un bărbat de 42 de ani din Capitală a fost transportat în stare gravă la spital după ce, potrivit poliței, s-a împușcat în cap cu propria armă pe care o deținea legal.

Incidentul s-a produs marți, 13 octombrie în jurul orei 4:00 într-un apartament de pe strada Petru Rareș din Capitală. Poliția a fost alertată de către iubita bărbatului care le-a comunicat oamenilor legii că acesta s-a împușcat în cap cu arma pe care o deținea legal. Imediat la fata locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului pentru a stabili toate circumstantele. Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele și ce l ar fi facut pe bărbat să recurgă la asa gest.

 

 

1 Comentariu
  1. igor spune

    De atata, in asa Porcarie cu Porcii, Hotii : dodon,batrancea,furculita, bolea,chirtoaca,usatii,greceanii,deliu,ivanov,candu,filip,diacov,,nastase,filat se vor impusca, se vor arunca in gol, strangula de ciuda multa lume !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata