Un bărbat și-a ucis bebelușul în bătaie și i-a aruncat trupul în râu. Cum a încercat iubita sa să ascundă crima

0 151

O tânără mamă și iubitul ei sunt acuzați că și-au ucis bebelușul în bătaie și apoi i-au aruncat trupul în râu, ascuns într-un sac de plastic.

Crima îngrozitoare a avut loc în orașul Chelyabinsk, din Rusia, pe 17 octombrie. Tatiana Pupisheva, 24 de ani și partenerul ei, Yevgeniy Gavrilov, 29 de ani, sunt acuați că și-au uncis în bătaie fiul de numai șapte luni, potrivit Mirror.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se afla în stare de ebrietate și s-a prăbușit peste pătuțul în care dormea bebelușul. Patul s-a rupt, iar copilul a căzut pe jos și a început să plângă.

Sunetele scoase de micuț l-au enervat însă pe tatăl său, care l-a atacat, într-un acces de furie. Anchetatorii spun că bărbatul l-a lovit de mai multe ori în cap, provocându-i moartea.

Pupisheva și Gavrilov au ținut în casă trupul neînsuflețit al bebelușului timp de trei zile, până când s-au hotărât să îl bage într-un sac de plastic și să îl arunce în râul Miass, aflat în cealaltă parte a orașului. Aceștia ar fi pus și mai multe pietre peste el în sac, ca să fie siguri că nu se va ridica la suprafață.

Cei doi nu s-au oprit aici. Au adunat toate hainele copilului, pe care le-au îndesat într-un alt sac de plastic și le-au aruncat apoi în același râu.

După ce au eliminat toate urmele crimei, femeia a mers la o secție de poliție unde a declarat că fiul ei a fost răpit. Însă în timp ce o chestionau pe femeie cu privire la presupusa dispariție a copilului, polițiștii și-au dat repede seama că povestea ei este una inventată.

Vineri, trupul copilului a fost găsit de scafandri, după ce ce femeia le-a indicat locul în care ea și iubitul ei l-au aruncat.

Pupisheva și Gavrilov au fost acuzat de uciderea unui minor și au fost reținuți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata