Un Boeing 737 a aterizat de urgență în Oceanul Pacific, în largul coastei din Hawaii

The U.S. Coast Guard and Honolulu Fire Department respond to an emergency nighttime landing of a Boeing 737-200 cargo plane in the Pacific Ocean off the coast of Honolulu, Hawaii, July 2, 2021. Courtesy U.S. Coast Guard
0 93

Un avion de marfă a aterizat de urgență în Oceanul Pacific, în largul coastei din Hawaii. Ambele persoane aflate la bord au fost salvate. Piloții anunțaseră că au probleme la motor și au încercat să se întoarcă la Honolulu, dar au fost obligați să aterizeze cu Boeing-ul 737 în ocean.

Jai Cunningham, reprezentant al Departamentului Transporturi din Hawaii, spune că salvatorii au văzut mulțimea de resturi și doi oameni în apă în jurul orei 2:30.

„Un pilot a fost transportat cu avionul de către Garda de Coastă SUA la Queens Medical Center. Celălalt pilot a fost pus pe barca de salvare și adus înapoi aici la Lagoon Drive la stația de pompieri numărul 2”, a declarat Jai Cunningham, de la Departamentul Transporturilor din Hawaii.

Subofițerul pazei de coastă a Statelor Unite, Matthew West, spune că unul dintre piloți se ținea de o bucată a avionului când a fost găsit.

„Centrul mixt de coordonare a salvării din Honolulu a primit apelul la aproximativ 1:40 dimineața, ora standard Hawaii, iar operațiunea generală a fost finalizată practic la 4:00 dimineața, atunci când ambii pasageri din avion au fost aduși pe uscat”, a spus Matthew West, subofițer al Pazei de Coastă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata