Un copil de 9 ani din localitatea Bîc a fost găsit fără suflare, în mașină

0 100

Un copil de 9 ani din satul Bîc, municipiul Chișinău, a fost găsit fără viață într-o mașină parcată în curtea vecinilor. Din primele informații ale poliției, minorul s-a sufocat. Aceasta ar fi pătruns în autoturism, însă nu a mai putut ieși.

Oamenii legii au fost sesizați despre dispariția copilului pe 14 iulie, după ora 23:00. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, nu este pentru prima oară când băiețelul pleca de acasă fără să anunțe.

Un echipaj de poliție din cadrul IP Ciocana a pornit în căutarea copilului. În jurul orei 00:20, aceștia au descoperit corpul neînsuflețit al băiatului. Acesta se afla într-o mașină parcată în curtea vecinilor. Proprietarii mijlocului de transport sunt plecați în afara țării. Medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă. Din primele investigații, copilul s-a asfixiat.

Potrivit forțelor de ordine, este posibil ca băiatul să fi deschis mașina, iar odată ajuns în interior, nu a mai putut deschise ușile pentru a ieși. Ancheta este în desfășurare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata