Un fost ministru al sănătății din Republica Moldova, infectat cu COVID-19

0 159

Deputata fracțiunii Pro Moldova Ruxanda Glavan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Despre aceasta aleasa poporului a anunțat sâmbătă dimineață, 26 septembrie, pe pagina sa de Facebook.

Dragi prieteni, vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați scris în public și privat despre experiențele voastre cu tratamentele acasă! Este multă informație valoroasă. Din păcate, deși am păstrat toate măsurile de protecție personală, am devenit și eu un pacient în tratament la domiciliu. Aseară am primit confirmarea ca sunt infectată cu COVID-19. Mă rog bunului Dumnezeu pentru toți cei care trec acum prin boală, iar eu voi reveni cu detalii despre toată experiența mea, când starea de sănătate îmi va permite. Virusul este mult prea aproape…Vă rog să aveți grijă de voi”, a scris Ruxanda Glavan.

Amintim că printre deputații care s-au infectat cu noul coronavirus se numără: Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco, Arina Spătaru, Igor Himici și Vladimir Vitiuc. Testați pozitiv cu COVID-19 au fost și unii angajați ai secretariatul Parlamentului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata