Un italian, reținut pentru luare de mită. I-ar fi promis unei femei, pentru 7.000 de euro, să o scape de dosar penal

0 27

Un italian, cu permis de şedere în Chişinău, a fost reținut de oamenii legii fiind suspectat de tentativă de trafic de influenţă asupra unor judecători.

Acesta a fost denunţat de o femeie, cu care ar fi fost într-o relaţie apropiată, după ce i-ar fi cerut 7000 de euro pentru a influenţa câţiva magistraţi din cadrul Judecătoriei Chişinău, oficiul Buiucani.

Potrivit denunţătoarei, bărbatul i-ar fi promis că poate să o scape de un dosar penal, pus pe rol la Judecătoria Buiucani, iar pentru influenţarea magistraţilor

ar fi nevoie de 7000 de euro. Femeia susţine că i-a transmis bărbatului 1800 de euro, în câteva tranşe, însă cazul nu a fost rezolvat.

În urma perchezițiilor, la domiciliul bănuitului, ofițerii CNA au depistat copia dosarului în care era vizată denunţătoarea.

Fiind întrebat despre ce judecători ar fi vorba, bărbatul a recunoscut că pretinderea banilor ar fi fost o metodă de răzbunare faţă de fosta lui parteneră şi nicidecum

nu este legată de rezolvarea cazului.

Drept urmare, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta este cercetat pentru trafic de influenţă şi riscă până la 6 ani de puşcărie.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata