Un medic și virusolog chinez susține că soțul ei a încercat să o otrăvească, pentru că a expus public originea Covid-19

0 51

Un medic și virusolog chinez Li Meng Yan, a declarat într-un interviu acordat la Tucker Clarson Today, pe Fox Nation, că soțul ei ajută partidul comunist chinez să o facă să dispară, pentru că a expus public originea Covid-19.

În încercarea de a scăpa din China în aprilie 2020, Yan a povestit cum soțul ei a încercat chiar să o otrăvească pentru a opri să iasă din țară. Aceasta lucra la World Health Organizaction, în Hong Kong la o investigație secretă care studia pneumonia din Wuhan. Femeia a fost avertizată să nu treacă linia roșie, ca să nu aibă probleme cu guvernul chinez.

Ea a observat că guvernul chinez ascunde foarte multe persoane infectate cu Covid-19. Și că aceștia i-a diagnosticat pe marea majoritate care au lucrat în piața de fructe de mare, de unde se crede că a izbucnit virusul.

Ce zice Yan despre originea virusului Covid-19?

În opinia ei, virusul este o armă biologică care a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceștia au aflat de eficacitatea virusului în timpul primulul focar Sars-Cov-2. Guvernul chinez l-ar fi testat pe un grup mic de oamenii, ca să știe cum să-l folosescă mai bine împotriva lumii. Șocul lui Yan a fost când și-a dat seama că locul de testare era Wuhan și că China ar fi testat pe proprii oamenii. Partea mai șocantă este că aceștia i-ar fi lăsat să călătoarească pe mai mulți oamenii în diferite părți ale lumii pentru a răspândi mai ușor infecția.

China pentru a limita răspândirea virusului a adoptat o închidere de tip militar, în care oamenii erau închiși în casă cu sau fără Covid, în urma acestei măsuri mulți chinezi au murit de foame. Yan a mai spus că experții OMS din laboratorul ei au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Ultima informție oficială din partea Chinei ar fi că coronavirusul provine din natură, dar Yan a susținut că contactele ei au ajutat la organizarea marii acoperiri în lumea științifică internațională.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata