Un polițist beat a lovit mortal cu mașina o femeie la Dondușeni

0 69

Un tânăr polițist de 26 de ani, angajat al Inspectoratului de poliție Dondușeni, a curmat viața unei femei în vârstă de 66 din satul Tîrnova după ce a lovit-o cu automobilul. Mai mult decât atât, bărbatul era băut la volan, având o concentrație de alcool de 0,65 mg/l în aerul expirat și a fugit de la fața locului. Totuși, după ce a fost reținut, polițistul a declarat că ar fi consumat alcool după ce s-a întâmplat accidentul.

Tot în acest context, polițiștii au prelevat probe biologice pentru a constata dacă cele afirmate de colegi lor se adeveresc și nu urcase la volan deja fiind băut.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, femeia se deplasa pe partea stângă a carosabilului, când a fost tamponată de un automobil, care și-a continuat deplasarea, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Organele de ordine susțin că pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.

Inspectoratul General al Poliției reiterează că, nu tolerează un astfel de comportament în rândurile polițiștilor și subofițerul implicat în accident va purta răspundere pentru fapta comisă conform legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata