Un tânăr de 18 ani găsit întro baltă de sânge. Acesta s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de vânătoare

0 81

Descoperire macabră într-o gospodărie din raionul Călărași. Un tânăr de 18 ani a fost găsit zăcând la podea într-o baltă de sânge. Acesta s-ar fi împușcat în cap dintr-o armă de vânătoare.

Tragedia s-a întâmplat în data de 22 iunie. La poliție a parvenit un apel în jurul orelor 14:50, precum că într-o Gospodărie Țărănească din satul Pitușca a fost depistat cadavrul unui tânăr cu o plagă în cap.

În urma investigațiilor la fața locului, oamenii legii au aflat că dimineață antreprenorul, în vârstă de 45 ani, în comun cu un grup de persone în număr de 10 persoane au plecat la muncă în câmp pentru a strânge roada.

Ulterior, muncitorii s-au opri pentru a lua prînzul, iar stăpânul a plecat la peco pentru a aduce motorină la tehnica agricolă. În jurul orelor 14:40, bărbatul a trecut pe la gospodăria sa unde depozitează toate agregatele, pentru a lua niște lucruri, deschizând ușa la odaie, la observant pe tânăr la pămînt cu capul însîngerat și o armă de vînătoare lîngă el, în urma cărui fapt a anunțat poliția.

 

Arma de vînătoare cu țeava lisă a fost deținută ilegal în podul casei de proprietar , rămasă de la bunicul său, de arma dată a cunoscut și victima.
În perioada de timp cînd s-ar fi putut comite tragedia pe tritoriul gospodăriei nu se afla nici o persoană.
Preliminar, în urma probelor acumulate s-a constatat că tânărul a luat arma nesupravegheată și s-a împușcat în regiunea feții.

De la fața locului, polițiștii au ridicat arma de vînătoare cu țeava lisă , un tub de cartuș ce se afla în armă și alte două cartușe de calibrul 16mm. depistate în odaie.

Informația a fost confirmata de către ofițerul superior de presă al IP Călărași, Vicol Cristina.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata