Un tânăr și-a răpit concubina cu un Mercedes și ar fi vrut să o omoare în Chișinău

0 110

Un tânăr de 33 de ani, originar din Criuleni, a fost reținut de oamenii legii, după ce și-ar fi răpit concubina cu un Mercedes și ar fi vrut să o omoare. Individul se afla în căutare pentru mai multe infracțiuni fiind condamnat de către instanța de judecata la 9 ani privațiune de libertate, eschivându-se de la executarea pedepsei.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, bănuitul a fost reținut pe data de 27 septembrie a anului curent și condus la Inspectoratul de Poliție Ciocana.

„Polițiștii au fost alertați de către victima în vârstă de 30 de ani, care este și fosta concubină a bărbatului, declarând că pe data de 9 iunie, în timp ce se afla pe str. V.Vodă, individul aplicând forța fizică a urcat-o contrar voinței sale în automobilul de model ,, Mercedes” și s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Victima a fost agresată fizic și amenințată în repetate rânduri cu moartea, însă a reușit să fugă și să alerteze poliția”, se arată în comunicat.

Pe marginea acestui caz au fost inițiate doua cauze penale , art. 164 CP ,, Răpire unei persoane” și art. 27/145 CP ,, Tentativă de omor care din cauze independente de voinţa făptuitorului, nu şi-a produs efectul” infracțiuni pentru care individul riscă până la 15 ani de închisoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata