Unde se vor afla astăzi cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID-19

0 8

Cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID, un troleibuz și un autobuz, se vor afla și astăzi pe străzile Capitalei pentru a efectua imunizarea tuturor doritorilor din oraș și din suburbii, în apropierea locului de trai sau de serviciu.

Astfel, astăzi, în intervalul orelor 10:00-18:00, acestea se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va staționa în sectorul Botanica, bulevardul Dacia 28, în preajma restaurantului”Andy`s Pizza”, iar autobuzul se va deplasa în orașul Codru, strada Costiujeni 8, în preajma sediului Primăriei.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti-COVID circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Potrivit Primăriei Capitalei, doritorii au posibilitatea de a se imuniza împotriva noului tip de coronavirus la cele două puncte mobile până la sfârșitul lunii iulie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata