Usatîi: Un șef adjunct din paza lui Dodon are COVID-19. Președintele refuză să facă testul, deoarece este sigur că va fi pozitiv

0 222

Un angajat al Serviciului Protecție și Pază de Stat, care asigură paza și protecția președintelui Igor Dodon, a fost diagnosticat cu COVID-19, iar șeful statului refuză să facă testul, fiind convins că acesta va fi pozitiv. Anunțul a fost făcut de președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în această seară, la o întâlnire cu locuitorii orașului Ștefan Vodă.

Potrivit lui Usatîi, ofițerul SPPS l-a informat pe Dodon despre faptul că este infectat cu noul coronavirus și i-a recomandat să se testeze, dar șeful statului a refuzat să facă acest lucru. Usatîi mai spune că lui Igor Dodon îi este frică că testul va fi pozitiv și nu va mai putea participa la întâlnirile electorale pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Dodon refuză să se testeze pentru că tratamentul împotriva COVID-19 durează aproximativ două săptămâni și trebuie să stea în carantină. Astfel, campania electorală în care el „oleacă muncește” se încheie”, a menționat Usatîi.

Președintele Partidului Nostru a mai adăugat că ofițerul SPPS infectat cu noul coronavirus administrează tratament împotriva bolii.

Informațiile nu au fost confirmate, deocamdată, de Peședinție și de Serviciul Protecție și Pază de Stat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata