Veaceslav Platon critică raportul Președinției: Everest al idiotismului

0 67

Omul de afaceri Veaceslav Platon a criticat dur activitatea președintei Maia Sandu și a declarat că primele 100 de zile de președinție

reprezintă un ”Everest al idiotismului”.

Declarația vine după ce Platon a luat cunoștință cu raportul președintei, care include 44 de puncte, transmite stiri.md.

„În Germania, atunci când un șofer încalcă regulile de circulație rutieră de 3 ori, el este trimis să susțină așa-numitul „idioten test” (n.r. în germană „test de idiotism”).

Am citit cele 44 de puncte și m-am îngrozit. Este un „idioten test”! Ea scrie așa prostii… apoteoza prostiei”,

a menționat Veaceslav Platon în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4.

Acesta s-a declarat nedumerit de faptul că o bună parte din realizări sunt legate de ajutoarele primite din alte țări pentru combaterea COVID-ului.

„Klaus Iohannis ne-a adus vaccin, Ministerul Sănătății din subordinea Guvernului a început vaccinarea, iar „noi” am început vaccinarea!

Deja mai degrabă Klaus Iohannis a început vaccinarea, nu ea! (…) Iar asta e servit drept „realizare” a președintelui țării.

Statul a primit ajutor, iar ea și-l atribuie drept merit”, a precizat Platon.

Dar nici asta nu e cel mai important, susține Veaceslav Platon. În cel de-al 37-lea punct al raportului Maiei Sandu se menționează că șefa statului a deschis

pentru circulație străzile din preajma instituției prezidențiale după ce a cerut SPPS „să reevalueze rostul închiderii circulației auto pe strada Sfatul Țării,

în preajma Președinției și Parlamentului (tronsonul dintre str. 31 august 1989 și str. Columna) și pe str. Maria Cebotari, în preajma clădirii Parlamentului”.

„Este Everestul idiotismului. Pur și simplu cretinism”, a conchis Veaceslav Platon, menționând totodată că „alegătorii nu trebuie să asculte ce spun politicienii,

ci trebuie să analizeze ceea ce au făcut aceștia”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata