Vicepreședintele raionului Sângerei, stropit cu verde de briliant de un membru al partidului PACE, condus de Cavcaliuc

0 436

Vicepreședintele raionului Sângerei, Tudor Tutunaru, a fost atacat cu verde de briliant pe fața, cap și în ochi de membrii partidului „PACE”.

Pe marginea acestui subiect s-a pronunțat deputata DA, Arina Spătaru, pe contul său de Facebook.

„Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sângerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru.

Cei care pretind că umblă cu “pacea”, mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis “justiție a la Cavcaliuc” chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu.

La moment Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția Verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi”, a conchis deputata.

Și deputatul DA, Liviu Vovc, a reacționat la incidentul întâmplat.

„Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat în această seară la Sângerei.

Condamnăm atacul asupra colegului nostru, domnul Tudor Tutunaru, președintele Comisiei Excepționale în Sănătate Publică din Raionul Sângerei.

Cel care până mai ieri îl slujea pe plahotniuc, acum și-a tras partid și zice că promovează pacea.

Din cauza acțiunilor lor din această seară, colegul nostru riscă să-și piardă vederea.

Aceste persoane trebuie să răspundă conform legii. Sper că organelle de ordine o să-și facă treaba”.

Ulterior, într-un live pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Cavcaliuc confirmă că a fost cu echipa PACE la Sângerei și l-au stropit pe Tutunaru:

„Am avut o acțiune de protest în privința vicepreședintelui raionului Sângerei, Tudor Tutunaru. Acesta a îndrăznit înaintea medicilor să se vaccineze cu Pfizer și se simte bine merci, lui nu-i pasă că zilnic mor zeci de oameni în R. Moldova.

Tudor Tutunaru a fost dat cu zelioncă (verde de briliant) peste cap și toată fața. Această acțiune a fost întreprinsă clar pentru a-l marca, acest verde de briliant este simbolul medicilor pentru tratarea zilnică a pacienților.

Toți cei care au făcut abuz de funcții și s-au vaccinat înaintea medicilor îi vom marca cu verde de briliant, ca fiecare persoană care-l va vedea pe stradă să-l arate cu degetul că este un trădător care a trădat medicilor.”

Deocamdată, nici Poliția și nici Tudor Tutunaru, nu au venit cu o reacție.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata