Victor Ciobanu: Oricare Guvern învestit ar fi oricum mai bun decât ceea ce avem

0 41

Analistul politic Victor Ciobanu, susține că dacă actualul Executiv va fi demis, atunci în R. Moldova ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate.

Totuși, în cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, expertul a precizat că oricare Guvern va fi investit, ar fi mai bun decât ceea ce avem acum.

„Ar putea să se instaleze o perioadă de instabilitate. Nu știu unde poate fi aruncată Republica Moldova după o guvernare dezastruoasă, care numai lui Dodon și lui Chicu i-a plăcut și au zis că a gestionat totul bine, atât economia, cât și pandemia, în care vedem că și acolo, și dincolo este dezastru, de fapt. Deci, nu știu unde este loc de mai rău, astfel că oricare guvern învestit, după mine, ar fi unul oricum mai bun decât ceea ce vedem în prezent”, a menționat Ciobanu.

Totodată, fiind întrebat ce se va întâmpla până Parlamentul ar pute fi dizolvat și ar avea loc alegeri anticipate, Ciobanu a răspuns: „Guvernul trebuie să-și dea demisia și să stea frumușel în interimat atâta cât va mai putea să stea”.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata