VIDEO | A patra zi de atacuri violente în Franța. Indivizi mascați au deschis focul într-un cartier din Montpellier. O persoană este rănită

0 86

Este a patra zi în care spațiul francez este zguduit de un eveniment violent de stradă. Luptă cu arme automate într-un cartier din orașul Montpellier în jurul orei locale 13:15. Indivizi mascați și îmbrăcați în negru au fost implicați într-un schimb de focuri de armă care a continuat pe mai multe străzi ale cartierului.

Înainte să se audă împușcăturile, locuitorii au semnalat poliției prezența a patru indivizi înarmați în zonă. La fața locului au venit polițiștii, iar militari ai trupelor speciale au încercuit zona. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre o reglare de conturi între mai multe bande, pe fondul traficului de droguri.

Inițial, nu au fost raportați oameni răniți. Însă, o mașină cu mai mulți indivizi a ajuns la spitalul Lapeyronie. Unul dintre ei a primit trei gloanțe de mare calibru în diferite părți ale corpului. Starea sa este în afara oricărui pericol, scrie Metropolitain.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata