VIDEO | Cu pușca după alcool. Trei bărbați înarmați au intrat într-o benzinărie din Sângerei

0 116

Trei bărbați au intrat într-o benzinărie din satul Rădoaia, raionul Sângerei. Potrivit portalului cotidianul.md, indivizii erau înarmați cu o pușcă și un cuțin. Aceștia ar fi cumpărat băuturi alcoolice, pe care le-au consumat la terasa stației de alimentare, după care ar fi adormit cu tot cu arme. Poliția declară că investighează cazul, iar procuratura nu cunoaște nimic despre cele întâmplate.

Scenele ar fi avut loc în noaptea de 14 spre 15 septembrie, fiind surprinse de camerele de supraveghere atât in interiorul, cât și din exteriorul stației PECO.

Din imagini se vede cum trei indivizi cumpără mai multe sticle de băuturi alcoolice in benzinărie, deși era trecut de 23:00, iar comerțul băuturilor în Republica Moldova este interzis la această oră.

La un moment dat, unul dintre ei își etalează arma în direcția camerei video. Ulterior, bărbații au consumat băuturi alcoolice la terasa stației PECO, după care au adormit.

Șeful Inspectoratului de Poliție Sângerei, Sergiu Vatrici, a declarat pentru Cotidianul.md că forțele de ordine au fost sesizate în data de 19 septembrie de către un bărbat. Sergiu Vatrici a ținut să precizeze că acesta nu este angajatul benzinăriei.

De asemenea, șeful poliției locale a spus că în acest caz a fost deschisă o procedură contravențională pentru păstrarea ilegală a armelor. Vatrici a refuzat să ofere alte detalii, precizând ca va reveni ulterior cu informații.

Contactată de NM, ofițerul de presă al IP Sîngerei Ina Moscaliuc a răspuns: „Este material înregistrat pe acest caz. Circumstanțele se stabilesc”. Am încercat să aflăm dacă indivizii au fost identificați, însă ofițerul de presă nu ne-a răspuns.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata