VIDEO | Dodon a cerut PD și PSRM Fălești să aplice “scenariul Gațcan” pentru a-l întoarce pe Fusu

0 585

Înainte de a se întâlni cu alegătorii la Casa de Cultură din Fălești, Igor Dodon a avut o întâlnire cu primarii și consilierii de la PD și PSRM. Acesta le-a cerut susținerea celor din PD, dar și s-ar mai fi certat între ei că Dodon nu și-ar fi respectat anumite promisiuni făcute democraților. Cel puțin asta declară liderul Partidului Nostru (PN) într-un live.

Totuși, miza reală a acestei întrevederi a fost solicitarea lui Dodon către socialiști și democrați să-l găsească pe Vicepreședintele consiliului raional Fălești, Veaceslav Fusu, care pe 23 octombrie a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor și aderă la Partidul Nostru, și să fie impus să declare că a fost intimidat și cumpărat.

„Acesta i-a rugat pe democrați și colegii lui socialiști urgent să-l găsească pe Fusu, vicepreședintele de raion care era la PSRM, care a văzut că Dodon nu face nimic pentru Fălești și a trecut la noi, și urgent să-i dea bani, să-l „spele”, ca să iasă cu o declarație ca și Gațcan, că el a fost intimidat, cumpărat. Cum a zis Dodon: Faceți ce vreți, aista să iasă cu declarații contra lu Usatîi, să arătăm scenariul Gațcan 2”, spune Usatîi în live.

Amintim că, Fusu a declarat vineri, 23 octombrie, într-o ședință a consiliului raional că a luat această decizie pentru că conducerea țării nu-și îndeplinește promisiunile și nu sprijină deloc raionul Fălești, mai ales acum, în timpul epidemiei de coronavirus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata