VIDEO | Doi tineri au ajuns pe mâna poliției, după ce au filmat cum împușcă din mașină

0 59

Doi tineri s-au filmat cum efectuează mai multe împușcături în timp ce conduceau o mașină, iar imaginile au fost publicate pe TikTok. Aceștia au fost identificați și conduși la Inspectoratul de poliție Botanica pentru audieri.

Incidentul a avut loc în noaptea de 15 spre 16 octombrie, pe traseul din apropierea localității Negrești din raionul Strășeni. 

Un tânăr de 20 de ani aflat la volanul unui BMW, luat în chirie pentru câteva ore, și prietenul acestuia de 19 ani au efectuat mai multe împușcături din pistoale de semnalizare.

Tinerii au fost escortați la Inspectoratul de poliție Botanica. Fiind audiați aceștia și-au recunoscut fapta, declarând că pistoalele de semnalizare au fost procurate ilegal.

Armele au fost ridicate, iar tinerii urmează să fie documentați pentru procurarea, păstrarea, purtarea, folosirea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor neletale care fac obiectul declarării sau altor arme nesupuse autorizării.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de asemenea fărădelege riscă amendă în sumă de până la 4500 de lei.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata