VIDEO | După ce a postat un filmuleț pentru TikTok, o tânără din Capitală a ajuns la poliție și riscă o amendă. Ce a postat

0 308

O tânără a vrut să-și crească popularitatea pe Tik Tok și s-a filmat dansând lasciv în uniforma Poliției, însă s-a ales cu o amendă, după ce a postat imaginile pe TikTok.

Potrivit unui comunicat al IGP, Direcția Inspectare Efectiv a IGP s-a autosesizat imediat. Tânăra a fost identificată, aceasta nu este angajată a Ministerului Afacerilor Interne, are 22 de ani și este din Chișinău.
Fata își argumentează gestul prin faptul că a vrut să-și crească numărul de urmăritori pe Tik Tok.
Menționăm că tânăra a încălcat prevederile art. 324 din Codul Contravențional al Republicii Moldova „Uzurparea de calităţi oficiale prin folosirea ilegală a uniformei cu însemne distinctive, cu simbolica autorităţilor publice sau cu aspect similar ce ar permite confundarea, dacă nu este însoţită de săvîrşirea unei infracţiuni” și riscă o amendă între 900 și 2400 de lei.
Inspectoratul General al Poliției precizează că nu va tolera denigrarea imaginii instituției și a angajaților și amintește cetățenilor că destinația uniformei este alta și că poate fi purtată doar de persoanele cu statut special, în timpul serviciului.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata