VIDEO | Eugen Nichiforciuc, dezvăluiri despre Vasile Costiuc: Lua masa cu oameni din conducerea PD, unde primea indicații și alte lucruri

0 254

Liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, primea indicații de la liderii Partidului Democrat în anii 2018-2019, având întâlniri cu aceștia într-un restaurant de lângă sediul formațiunii politice, susține deputatul neafiliat Eugen Nichiforciuc.

Nichiforciuc a declarat joi, în cadrul unei emisiuni de la postul N4, că îl cunoaște bine, personal, pe Vasile Costiuc, cu care chiar a luat masa de nenumărate ori în perioada anilor 2018-2019.

„Întrebați-l pe domnul Costiuc de câte ori, în anii 2018-2019, când PD se afla la guvernare, s-a văzut cu mine în restaurantul Tbilisi? De câte ori s-a văzut cu mine și ce discuta cu unii din conducerea PD la acea masă. Cu ce venea și cu se ducea?”, a declarat Nichiforciuc.

„Ar trebui întrebat cu cine s-a văzut, periodicitatea acestor întâlniri, dacă a primit sau n-a primit ceva. Cu care indicații se ducea acolo, că doar nu dădea indicații acolo. Întrebați-l pe domnul Costiuc cum brusc s-a dezamăgit de funcția de primar al orășelului de corturi în timpul protestelor Platformei DA. Să vă povestească cum s-a dezamăgit într-o săptămână…”, a mai spus Nichiforciuc.

Vasile Costiuc nu a comentat deocamdată declarațiile lui Nichiforciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata