VIDEO | Igor Dodon neagă că a împușcat mistreți: „Nu am încălcat niciodată legislația”

0 85

Președintele Partidului Socialist din Republica Moldova, Igor Dodon, neagă că ar fi împușcat mistreți într-un țarc. Asta după ce pe internet a fost distribuit un video în care apare ex-președintele țării cu o armă de foc în mână. Liderul PSRM, Igor Dodon, trage zâmbind în mistreți, iar unul cade la pământ.

 „-Domnule Dodon, astăzi, pe mai multe rețele de socializare, mass-media, a bubuit un clipuleț video…

-În care l-au lovit pe Chirtoacă?

-Nu, este vorba că ați împușcat niște mistreți, cum comentați?

-Eu nu am văzut. Este așa ceva?

-Da.

-Eu mai știu când a fost și cum a fost. Nu am niciun fel de întrebare. În orice caz nu am încălcat niciodată legislația. Acum în ultima etapă, apar foarte mult fakeuri, ca de obicei, la sfârșit de campanie, ultimele două zile încep să bubuie. Eu cred că cea mai mare bubuitură a fost când a fost plesnit Chirtoacă în fața sediului partidului și i-au zburat ochelarii. Cineva a spus că i-au zburat peste frunte. Sunt provăcări.

-În imagine se vede că sunteți dumneavoastră…

-Alte întrebări?”, a declarat pentru NordNews.md, Igor Dodon.

În perioada mandatului său prezidențial, Igor Dodon a organizat mai multe chefuri la vila prezidenţială de la Condriţa. În decembrie 2017, el a participat la o vânătoare de mistreți într-o pădure de la Ștefan Vodă, împreună cu amicii săi din Rusia.

Recent, Renato Usatâi a făcut publică o imagine în care Dodon pozează lângă un zimbru ucis, dar PSRM a anunțat că fotografia este un fals.

 

 

sursa: nordnews.md

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata