VIDEO | Igor Dodon vrea să îngrașe porcul în ajun de alegeri. De ziua tăcerii, a ieșit cu Ion Ceban la plantat copaci

0 59

De Ziua Tăcerii, când agitația electorală este interzisă prin lege, Igor Dodon și Ion Ceban au ieșit la plantat copaci. Evenimentul a fost transmis live pe pagina de Facebook a Primăriei Chișinău, scrie deschide.md.

„Astăzi, alături de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, dar și locuitori ai capitalei, am participat la cea de-a patra acțiune de plantare a arborilor, în cadrul campaniei de înverzire a teritoriului municipiului Chișinău.(…) Este o acțiune de plantare de pomi nobilă. Prin plantarea unui arbore contribuim la o societate sănătoasă în care toată lumea poate prospera.Nu ne oprim aici. Ne propunem să continuăm cu așa activități în fiecare an, căci considerăm că este un lucru binevenit pentru plaiul natal”, a scris Igor Dodon, candidatul la funcția de președinte al țării pe Facebook.

Despre aceasta a scris și Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
„Prieteni, astăzi o nouă zi când ne mobilizăm în cadrul campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul municipiului Chișinău, lansată de municipalitate. În fiecare săptămână suntem tot mai mulți și asta demonstrează că ne pasă de orașul nostru și de natura care ne înconjoară. Astăzi, alături de echipă vom planta copaci în zona verde din bd. Dacia intersecție cu str. Șos. Muncești.La fel, vor fi plantați copaci și în alte sectoare ale orașului”, a scris Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata