VIDEO | Incendiu puternic în Constanța. Momentul în care proprietara apartamentului sare în gol de la etajul 6

0 86

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață într-un apartament aflat la etajul 6 dintr-un bloc de locuit din Constanţa, România.

Proprietara apartamentului cuprins de flăcări este în stop cardio respirator, iar medicii efectuează protocolul de resuscitare, după ce a căzut de la balcon, potrivit realitateadeconstanta.net. Alte surse însă relatează că femeia ar fi sărit de una singură, în disperare.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o autoscară, lucrările acestora fiind zădărnicite și de vântul puternic.

„Pompierii acționează pentru localizarea incendiului care se manifestă generalizat la un apartament de la etajul 6 al unui bloc din Constanța.

La fața locului mai sunt trei ambulanțe. Din păcate, în acest moment cadrele medicale încearcă să resusciteze o femeie care a fost surprinsă de incendiu pe balcon

și ar fi căzut de la etaj. Și soțul doamnei a fost afectat, este conștient, colaborează. Nu mai sunt alte persoane care necesită îngrijiri medicale.

Mai este afectat apartamentul superior celui în care s-a declanșat incendiul, dar pagubele vor fi stabilite ulterior”,

a declarat purtătorul de cuvânt al ISU la Realitatea PLUS.

Potrivit martorilor de la fața locului însă, victima de 57 de ani ar fi sărit disperată de la balconul apartamentului cuprins de flăcări

pentru că nu mai avea o altă soluție de a părăsi apartamentul.

Soțul acesteia nu se afla în apartament când a izbucnit incendiul. Oamenii au relatat că bărbatul ar fi spus că o lumânare a provocat dezastrul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata