VIDEO | Kalashnikov vrea să lanseze o „armă gadget” pentru hipsteri. Cum arată și cât costă noua pușcă

0 74

Grupul Kalashnikov, care a produs celebra pușcă de asalt AK-47, intenționează să atragă atenția hipsterilor și a tinerilor cu o armă dotată cu gadgeturi.

Directorul Kalashnikov, Dmitry Tarasov, a declarat că grupul a dezvoltat o pușcă semiautomată cu calibru 12/76 numită МР-155 Ultima, care are un computer încorporat și îi poate învăța pe utilizatorii săi să tragă, potrivit The Moscow Times.

Este prima armă gadget. Sarcina este de a atrage acea parte a publicului care a crescut cu gadgeturi și nu se poate imagina fără ele”,

a declarat Tarasov într-un interviu acordat RBC.

Prețul ei este de 1.116 euro

Vânătoarea clasică devine tot mai rară în ziua de azi, chiar extravagantă. Prin urmare, aș vrea să implic…hipsteri, Generația Z. Îmi doresc cu adevărat ca oamenii

să dețină arme în mod responsabil și în același timp să se distreze cu ele”, a mai afirmat acesta, referindu-se la tinerii născuți după 1990.

Această nouă armă high-tech a grupului Kalashnikov a fost prezentată, în premieră, în vara anului trecut, în cadrul unei expoziții militare de lângă Moscova, iar prețul ei este de 100.000 de ruble (1.116 euro).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata