VIDEO | Mai mulți tineri, filmați cum fură haine dintr-un magazin din capitală

0 88

Poliția a reținut șase tineri, suspectați de comiterea unui furt de articole vestimentare dintr-un magazin din sectorul Buiucani al capitalei.

Indivizii s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 14 ani și 20 de ani.

Polițiștii au fost sesizați în dimineața de 14 ianuarie, de către angajata magazinului  amplasat pe strada Alba Iulia, comunicând că ușa de la intrare este deteriorată

și că au fost sustrase mai multe bunuri. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ulterior în cadrul acțiunilor de documentare și cercetare la fața locului, forțele de ordine au stabilit că indivizii prin deteriorarea ușii de la intrare au pătruns în magazin de unde au sustras în jur de 20 de maiouri, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii.

Prejudiciul cauzat de către indivizi a fost estimat la 4.000 de lei.

Acțiunile suspecților au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în incinta magazinului, acestea fiind ridicate de către polițiști și examinate.

Urmare a măsurilor întreprinse de către polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate pentru furt, iar conform legislației pentru fapta comisă suspecții riscă amendă până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata