VIDEO | Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României: Maia Sandu nu va avea un susţinător mai bun al ţării sale decât România

0 70

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, i-a adresat urări de bine preşedintelui ales al R. Moldova, Maia Sandu. În timpul unui discurs ţinut în faţa Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, Majestatea Sa Margareta a remarcat faptul că victoria Maiei Sandu este un pas către o guvernare mai bună, scrie deschide.md.

„Victoria ei nu este doar un triumf al principiilor şi moralităţii, ci şi o victorie pentru femeile de pretutindeni din regiune şi un pas curajos către o guvernare mai bună. Sunt sigură că doamna Sandu nu va avea un susţinător mai bun al ţării sale decât România. Şi, atunci când sunt întrebată dacă România are vreun fel de „agendă secretă” în Moldova, răspund mereu: „da, agenda noastră este să vedem o Republica Moldova prosperă, capabilă să decidă pe cont propriu şi fără nicio intervenţie străină în privinţa destinului său viitor”, a spus Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României:

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata